Åter till vardagen.

Vi har haft gäster några dagar. Vi hämtade dem på flygplatsen i söndags eftermiddag och de åkte idag, torsdag morgon. Det har varit kul att ha dem här, men vädret var tyvärr lite bråkigt. Man vill gärna att besökare ska se allting från sin bästa sida. Söndagen var ganska fin och efter att vi varit ute och ätit på Da Vinci så satt vi ute till klockan var nästan 23.30 utan att frysa. På måndagen vaknade vi till oväder, regn och kraftig blåst, så vår planerade Torreviejatur fick vi hoppa över. Istället åkte vi till Zenia Boulevard och tittade i affärer och åt lunch på Tommy Mel”s. Det vräkte ner regn och blåste ordentligt medan vi var där. När vi lämnade boulevarden hade vädret lugnat ned sig. Kvällen tillbringade vi hemma hos några andra vänner allesamman, med att titta på ishockey.

Tisdagen blev det go-kart, fika hos oss och middag på Rockys på kvällen. Igår onsdag åkte vi in till Torrevieja trots moln. Vi gick längs strandpromenaden och njöt av havet som piskade vilt mot stenarna. Så småningom sprack molnen upp och vi tog en dryck och en tapa i solen. På kvällen grillade vi hemma hos oss och hade en trevlig kväll.

Inatt har jag av olika skäl sovit mycket dåligt och vi skulle dessutom upp klockan 5 för att köra våra gäster till flytplatsen så det får nog bli en tidig kväll. Spanskan i em var dessutom tuff med svår grammatik, vilket körde slut på den lilla energi jag hade kvar i mitt huvud. Imorgon är det fredag och vi hoppas på sol.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s