Sjukt.

Det var lite naivt av mig att tro att jag inte skulle bli smittad av Fredriks förkylning.  Både jag och dottern är också förkylda nu. Det har varit oväder några dagar så det gjorde inget att behöva vara inomhus. 
I måndags körde vi dottern till vårdcentralen för att få läkarintyg.  Blev ombedda att återkomma på em. Handlade på Mercadona på hemvägen. Senare på eftermiddagen körde jag henne tillbaka och då forsade det rejält längs gatorna. Dagen efter tog vi oss ut på en kort promenad och då stod det ff vatten här och där.  Vi har tur som bor lite högt så att vattnet rinner vidare utan att skada.  Det är inte alla som har liknande tur utan flera orter har blivit översvämmade igen.
Igår pressade solen sig delvis fram så vi gick ut för att röra på oss och se lite människor istället för endast  varandra och våra fyra väggar. Satt och njöt på Rockys ett tag innan vi vände hemåt igen. 
Det är redan torsdag och jag har avbokat min spanska.  Orkar inte ens tänka på skånska 😉 så ger mig inte på spanskan. Skämt åsido så behöver jag inte smitta Ana. 
Önskar er en fin dag/vecka!