Varmt och skönt.

Nu är vädret verkligen underbart och jag har t.om tagit mitt första dopp i poolen. Det var 28 grader och kallt en liten stund men sedan alldeles underbart. Det är ännu bättre när det är 32 grader. Då trivs jag som bäst!

I söndags gick jag hem till Christel. Vi tog en drink och pratade. Senare gick vi till Semana 8 i Playa Flamenca cc och åt god asiatisk mat. Det var alldeles fullt på många restauranger och härligt livat. Skönt att sitta ute och äta fastän klockan blev ganska sen.

I måndags gjorde vi exakt som vi brukar, vi städade och promenerade. Inget mer intressant att rapportera.

IMG-20180611-WA0000

Igår åkte vi till Zenia Boulevard för att shoppa litegrann. Fredrik åkte vidare för att titta till en väns hus och mötte sedan upp mig för att köpa en present. Det var väldigt mycket folk i alla butiker och alla gångar. Det är nu man börjar bli något konfunderad över att behöva vänta i butikerna för att det är mycket turister. Det är en av baksidorna med sommaren. Vi är bortskämda med att det går snabbt i affärerna och att man får bord på restaurangerna utan att boka. Nåja, vi är glad över värmen och lite över mer liv och rörelse. Det är trots allt bara början av sommaren ännu och ff tid innan vi börjar önska att alla åker tillbaka hem.

Jag lyckades verkligen fotografera när det inte var så mycket folk just då. Haha!

Idag har vi gått på varsitt håll. Fredrik skulle till Mercadona och jag ville till ”dubbelkineserna” som vi kallar två asiatiska butiker i närheten. Köpte ett par småsaker och nu ska jag ta fram min spanska bok och läsa lite, så jag inte får skäll imorgon.

Idag är det lillördag och jag avslutar med en ”uppmuntrande” bild. Jag brukar skicka dylika till mina döttrar och till några av mina vänner för att glädja dem, men tror nog att jag själv har roligast. Go lillördag på er!

orca-image-1528709256552.jpg_1528709257652

8 kommentarer

 1. Annica · juni 13

  Grattis till doppet i poolen. Vill gärna ha över 30 grader oxå innan det känns bekvämt att bada. Bubbelpoolen är ju varm iofs så där kan man ju alltid värma sig lite 🙂
  En annan som är korta intervaller där (än så länge) gillar allt folk. Jag antar det blir annorlunda när tiden kommer för längre perioder.
  Ha en skön kväll

  Gilla

  • friochlycklig · juni 13

   Det är blandat det där. Efter vinterns lugn och ro är det kul med lite liv och rörelse men det finns baksidor med det också. Eller så är det så att man aldrig blir helt nöjd. 🤔 ☀️🌴😁

   Gilla

 2. Mamma C · juni 13

  Gubben har badat varenda dag nu när vi kommit hem, men inte jag. Men jag har badat när det nästan var 25.

  Gilla

 3. Ama de casa · juni 14

  Snygging! 🙂
  Jag gillar att det är mycket folk här, det håller stan igång året om. Men juli/augusti blir det både för trångt och för varmt… Brukar smita iväg lite då inåt landet eller så där det inte är fullt samma pådrag 🙂

  Gilla

  • friochlycklig · juni 14

   Haha i juli/augusti smiter ju de som bor inåt landet hitåt för havsbrisens skull och du smiter dit där det är varmare. 😅 Jag förstår poängen dock. 👍☀️

   Gilla

 4. Ami · juni 15

  Tjusig donna 👍
  Nja, jag har inte badat än, men kanske kan det bli ett dopp så småningom 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s