Idag har vi varit på utflykt.

Idag är det onsdag och nu ska jag som vanligt försöka rekapitulera de senaste dagarna. Ojoj alltid lika svårt. Tur att man har foton som ledtrådar.

I söndags morse åkte vi iväg till konserthuset i Torrevieja. Det ligger bredvid privatsjukhuset Quiron och vi har aldrig varit där tidigare. Det var en internationell expo-mässa. Solen sken men det blåste väldigt mycket. Det var en liten bilutställning utanför men vi höll på att blåsa bort så vi gick in. Konserthuset har en väldigt vacker utsikt över saltsjön.

Vi var egentligen mest där av nyfikenhet och för att dottern var där med sitt arbete. Hon jobbar för Rosaleda fastigheter och eftersom detta var en officiell sak så var hon tvungen att ställa upp på foto, vilket betyder att hennes mamma kunde stjäla en bild (med tillstånd).

20180313_102602

(Dottern till höger ;))

20180311_110659

Efter en dag i solen gick vi på kvällen till Semana 8 tillsammans med Tommy och Marie. Trevligt som vanligt.

Igår var det måndag och städdag och promenaddag. En kompis som fyller år ville bjuda ut på restaurang på kvällen men jag kände mig lite låg och behövde vara för mig själv, så jag valde att stanna hemma. Då blev de 4 killar som gick iväg och jag fixade lite nudlar, duschade och tittade på tv. Ibland behöver jag sådan tid för mig själv. Har vuxit upp som ensambarn och uppskattar mitt eget sällskap. Tur att någon gör det!

Idag vaknade jag på bättre humör och började dagen med en promenad tillsammans med Marie. Det var lite molnigt men det blev bättre efterhand och vi bestämde oss för att göra en utflykt. Vi tog deras hyrbil och åkte till Elche. Fredrik och jag har varit i Elche 2 gånger men inte sett så mycket och nu efteråt kan jag säga att det är en stad värd ett besök. Mycket att se och njuta av.

Vi gick runt och tittade i en lugn och skön stad. Siestan hade precis börjat men det gjorde ingenting. Jag tycker det är så härligt när det är så lugnt och skönt i en så pass stor stad och vi tänkte inte shoppa ändå.

Vi hittade ett mysigt torg med lite restauranget och satte oss på en som hette Newton och åt en god 3-rätters lunch. Jag åt en svamppasta, tonfisk och flan till efterrätt.

Trots hot om moln från meteorologerna så blev det en härlig dag med mycket sol.

Det fanns mycket att fotografera som ni ser.

En härlig dag och nu har jag pratat med 2 av mina goa döttrar och dessutom bloggat och duschat, så nu blir det soffläge och lite titt på min serie. Fredrik ser på Ullared och det kan jag vara utan.

Annonser

8 kommentarer

 1. mamma c · mars 13

  Blev lite orolig när ditt inlägg började med, idag är det onsdag😕. Jag var nästan hundra på att det är tisdag 😉. Gjorde en check och det är det 👍. Elche har vi bara varit en snabbis faktiskt. Ser ut som det är värt att göra ett lite längre besök där på dina bilder.
  Carin

  Gilla

  • friochlycklig · mars 13

   Jag blev avbruten av telefonen flera gånger och distraherad. Naturligtvis är det tisdag. 🤔 Förlåt för förvirringen. 😁

   Gilla

 2. Ama de casa · mars 14

  Haha! Jag blev lika förvirrad som Mamma C – var tvungen att kolla på datorn och IDAG är det onsdag. Du har kanske en kalender som några kompisar till mig fick av jobbet en gång. En vecka mitt på året fanns det två onsdagar i den. Dom hade strukit söndagen… Bra försök av arbetsgivaren 😀

  Elche är en fin stad dit vi varit några gånger, en gång tog vi en övernattning där också. Gillar att kunna ta det lugnt och utforska ställena vi besöker riktigt ingående 🙂

  Egentid är inte dumt ibland 🙂

  Gilla

  • friochlycklig · mars 14

   Tv:n på och telefon som ringer och jag vid datorn för att försöka blogga! 🙃🤔 Jag verkar ha tappat lite av min simultankapacitet. 🙄🤗 IDAG är det onsdag och solen skiner! 🌞

   Gilla

 3. Annica · mars 14

  Trivs man inte med sig själv är det ofta svårt att trivas med andra oxå. Vi har bara varit på ett shoppingcenter i Elche när vi passerade stan för ett år sedan. Har funderat länge på om det är värt att åka tid för att kolla på skor. Har hört både bu och bä om detta. Har ni varit på nån skoshopping där?

  Gilla

  • friochlycklig · mars 14

   Jag är världens sämsta skoköpare så det är fel person att fråga.

   Gilla

 4. Ami · mars 16

  Ibland är det skönt att bara få vara för sig själv 🙂 Dottern är så söt!

  Gilla

  • friochlycklig · mars 16

   Välbehövligt ibland! Ja roligt att hon fastnar på bild någon gång. 👍😏

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s