Blåsig onsdag.

I måndags var det underbart väder. På kvällen var vi på restaurang Da Vinci med ett stort gäng, med en del nya bekantskaper. Det var trevligt, vilket det oftast är att träffa nya människor. Vi åt gott och gick sedan upp till Janes kitchen och tog en drink innan alla skildes åt och gick hem.

Igår, tisdag, gjorde jag läxor i flera timmar. Jag håller på att läsa min första spanska bok och gör en sammanfattning efter varje kapitel. Det är svårt men roligt. Jag har inte läst så mycket men det verkar som att min hjärna har börjat förstå att jag plötsligt läser på ett annat språk. Det är många ord som jag inte förstår, men ändå begriper jag sammanhanget. Det är intressant så mycket likheter det faktiskt finns med engelskan. Sedan har jag läst franska, latin och lite italienska tidigare och det hjälper mig också ibland att förstå vissa saker. På eftermiddagen åkte jag till Torrevieja för mina lektioner. Det var roligt att träffa Ana efter en vecka i Sverige och hon hade som vanligt mycket att berätta. Det är så roligt att vi faktiskt har blivit vänner och inte bara elev och lärare.

Idag har det varit blåsigt och lite molnigt. Vi har varit ute på två promenader och dottern tittade in en liten stund på väg till sitt jobb. Det är tur att hon trivs för det är väldigt hårt arbete, 6 dagar i veckan.

Hoppas på lite bättre väder imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s